Home

Voorbereidingen voor de reis.

Terug naar het overzicht Ecuador
12 September 2002
Als je niet gewend bent buitenlandse vakanties te houden, is alles even nieuw en spannend. De nodige injecties horen er ook bij, naar de GGD voor een DTP, Hepatitis A en Gele koorts prik, een Mantoux test en Malaria advies.
Een overnachting gereserveerd bij hotel Ibis, want ik moest om 4.30 op Schiphol zijn en dat viel anders niet te regelen.
In de loop van de week de nodige boodschappen gedaan voor de reis, tas, kleine rugzak als handbagage gekocht en gezorgd voor een goed gevuld EHBO tasje.
Detail van de Ecuadoriaanse vlag

Donderdag 19 September
Een paar hele lieve afscheidsbezoekjes gekregen. 's Avonds laat kwam een vriendin me een flesje lavendel brengen om op hoofdkussens aan te brengen in het kader van een goeie nachtrust, en een boekje voor onderweg '1000 Wegen naar geluk'. Grote tas ingepakt, een rugzak voor de handbagage met alles wat ik per se bij de hand wilde hebben.

Een site die een mooie impressie geeft:
http://www.destination360.com/south-america/ecuador/index.php

Vrijdag 20 september
Nog een lief telefoontje op de valreep en net toen ik de PC af wilde zetten verscheen er nog een wens per mail: 'Heeeeeeeeeeel goeie reis en geniet met volle teugen van de kleuren van de geuren van la hospidalidad en voel je klein en groei langzaam maar zeker groot.' De boel afgesloten en gewacht op de taxi.

     

< terug |terug naar begin |vooruit>