Verwendagje

Omdat de mondhygiëniste m'n tandvlees niet rustig kreeg verwees de tandarts me door naar de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde om te kijken of de tandvleesontsteking (parodontitis) te stoppen was. Dit resulteerde in een aantal minder prettige zittingen, onder verdoving werd elke keer een kwart van mijn gebit onder het tandvlees schoongemaakt. Uit onderzoek bleek ik ook een bacterie in de mond te hebben die mede de tandplak verzoorzaakte. Dus na de laatste behandeling kreeg ik een recept voor een kuur metronidazol mee. Normaal gesproken heb ik nooit bijwerkingen van medicijnen, maar deze keer wel. Constant een akelig gevoel in de maag en de eetlust was ook ver te zoeken. Laag waren de rekeningen niet, maar het behoud van m'n gebit vind ik erg belangrijk. Al is het niet leuk veel geld uit te geven en jezelf nog pijn te laten doen ook.

Het was al jaren geleden dat ik bij een schoonheidssalon een behandeling had laten doen, ik vond dat ik na al de gebitsbehandelingen best aan iets leuks toe was, dus ik ben er bij eentje binnengestapt en heb een afspraak gemaakt.

Het was ronduit heerlijk. Het gaf een luxe en schoon gevoel mee, mijn velletje voelde zo zacht. Ik ben vast van plan meer een verwendagje in te gaan lassen als de financiën het toelaten.