CCSVI

Het CCSVI verhaal had ik (natuurlijk) op de voet gevolgd. Naar Polen of zo gaan zag ik niet zitten. Toen ik in contact kwam (zwaai Hans) met iemand die het vooronderzoek in Duitsland en de ingreep in Aalst, Belgie, ondergaan had en vertelde dat ook het vooronderzoek in Aalst nu kon en hij toch baat bij de behandeling leek te hebben besloot ik dat ik elk kansje moest aanpakken.

Probleem is wel dat ik het zelf moet betalen. Mezelf vol troep spuiten voor tienduizenden euro's per jaar wordt wel door de ziektekostenverzekering vergoed, dit niet, want de geleerde neurologen in Nederland geloven er niet in.

Dinsdag 1 februari mocht ik naar België (Aalst) om te laten onderzoeken of ik in aanmerking kom voor een CCSVI behandeling. Er zat inderdaad een verstopping in de linker vena jugularis. De rechter en de vena azygos onderwerpen ze aan nader onderzoek als ik onder narcose ben.

Grappig wel, oorbellen kan ik niet in of uitdoen, die zaten er dus al jaren in, en moesten uit voor de CT/Angio. De verpleegster die mij gereed maakte voor het onderzoek deed die dus ook uit. Betrok het gezicht, vertelde dat dit toch niet hygiënisch was en onderwierp oorbellen en m'n oren aan een grondige schoonmaakbeurt, in Nederland nooit meegemaakt.

Dinsdag 1 maart mag ik dus voor behandeling. Om 07.00 uur binnen zijn, 28 februari naar een hotel in Aalst. Wordt vervolgd ...

Bron van deze afbeelding: http://caregivinglyyours.blogspot.com/2010/07/hope-liberation-and-ccsvi.html
Lachen, CCSVI for Dummies