Home

Mobiel

Terug naar Pursang
Bijgewerkt: September 29, 2010    

Echt mobiel ben ik niet meer.

Er is wel Deeltaxi en Valys, maar dit is in mijn geval niet handig te noemen. M'n woning is per auto alleen voor 11.00 uur, en van 17.00 tot 19.00 bereikbaar. Op zondag niet. Gelukkig is de bushalte heel dichtbij, verder lopen haal ik niet.

Rooie de rolstoel

15 juli 2010

De nieuwe rolstoel is Rooie gedoopt. Ik heb wel een duwer nodig, zelf hoepelen gaat helaas niet. De firma Meyra heeft Rooie voor me verzorgd, de service is er goed.

Paintedblack, oftewel PeeBee, kreeg ik in februari 2005 via de Gemeente Zundert. Toen heette het nog WVG. PeeBee is een titanium sportrolstoel. Heden, september 2010, is PeeBee verbouwd tot trippelstoel en weer heel makkelijk om te toveren in een superlichtgewicht wagentje om mee te nemen.
PeeBee de titanium rolstoel
Olly, de elektrische step.
Van oktober 2004 tot juni 2008 had ik Olly, de elektrische step, wat was dit een geweldig vervoermiddel. Ik heb er wat mee afgekard in Rijsbergen.

Juli 2009

Zonder de rollator durf ik geen stap buiten de deur te zetten, wat heb ik de pest aan het ding. Al is het altijd handig een stoeltje tot je beschikking te hebben.